Želja mi je potaknuti sve PEAT procesore da što prije krenu s praksom procesiranja sebe i drugih i podržati ih u njihovom napretku.

Praksa je pokazala da unatoč velikom interesu za seminare za PEAT procesore, mnoge osobe nakon dobijanja svojeg certifikata ne nastave raditi niti s klijentima niti sa sobom.

Najčešći razlog je nesigurnost i strah od neuspjeha koji vas mogu pasivizirati umjesto da jednostavno krenete. Sjećam se da je moj prvi solo-proces na PEAT seminaru bio upravo “strah da neću znati sama primijeniti PEAT”. Nakon odrađenog procesa, još isti dan nakon seminara, bacila sam se na procesiranje sebe i drugih. Treneri često već na samom seminaru naglašavaju važnost toga da se s procesiranjem počne što prije budući da se u praksi pokazuje da ljudi postaju izgubljeni kao procesori ukoliko ne počnu s radom unutar mjesec dana nakon završenog seminara.

Ponekad nam je teže pokrenuti se kad smo sami nego kad smo s drugima. Treba nam grupa kroz koju ćemo imati podršku i zajedničko učenje, razmjenu znanja i iskustava, kao i iskusnije osobe koje će moći odgovoriti na naša pitanja, nejasnoće i nedoumice koje se prirodno javljaju kad počnemo s procesiranjem. Sve to doprinosi našoj sigurnosti i odvažnosti da krenemo.

Upravo zato nudim priključivanja supervizijskoj PEAT grupi. PEAT supervizija namijenjena je svim PEAT procesorima koji tek počinju sa procesiranjem i omogućava vam brži napredak u vašem PEAT procesiranju.

U supervizijskoj grupi možete :

  • Dobiti dodatni poticaj da sami krenete s procesiranjem
  • Dobiti odgovore na sva pitanja koja će se pojavljivati kroz vaša procesiranja sebe ili klijenata
  • Razmijeniti iskustva i razmišljanja s ostalim članovima grupe
  • Vježbati procesiranje u paru ili pred grupom uz dobijanje feedbacka
  • Procesirati svoje misli i osjećaje koje vas ometaju u uspješnom radu
  • Osjetiti snagu i podršku grupe

Moguće je dogovoriti i individualnu superviziju u trajanju od 30 minuta Skypom ili uživo.

Za sve informacije vezano za termin i cijenu, slobodno me kontaktirajte na ines.cokaric@gmail.com ili na mob 098 1898243