Iskustva s DP edukacije

“Uslijed konstantne potrage za edukacijama i tehnikama koje su bazirane na integraciji svih emocija (i kojima je to konačni cilj), otkrila sam edukaciju za Procesora Dubokog PEAT-a. Neopisivo intuitiavn i u svojoj srži jednostavan, ovaj proces je jedna od najbržih i najučinkovitijih tehnika emocionalnog rada s kojima sam se do sada susrela i neopisivo sam sretna da i PEAT sada pripada mojoj lepezi tehnika rada s drugima (i samom sobom). Voditeljica Ines Cokarić stručna je, topla, otvorena, spontana i autentična terapeutkinja prepuna znanja, iskustva i razumijevanja, sposobna dati odgovor na svako pitanje.”

  • Koraljka Suton, NLP praktičarka i Reiki majstorica

“Osobno me se dojmila lakoća PEAT-a kao tehnike. Bez ikakvih prethodnih znanja o tehnici sam došla na edukaciju i naučila mnogo toga. Ines kao voditelj je bila jako strpljiva, pristupačna, profesionalna i jednostavna. Bilo je veliko zadovoljstvo raditi s njom.”

  • Vedrana L.

“Na edukaciji iz Dubokog PEAT-a upoznah zanimljive osobe i naučih nekoliko novih tehnika koje mogu primjenjivati na sebi i drugima. Apsolutno preporučam i tehniku i Ines koja je toliko profesionalna i topla da je lako primiti znanje od nje.”

  • Ana Krčelić Kovač