Ja sam Ines Cokarić. Certificirani sam psihoterapeut s višegodišnjim iskustvom rada s klijentima te certificirani procesor i trener energetskih terapija pod zajedničkim nazivom Spiritualna tehnologija Živorada Mihajlovića Slavinskog.  2016. god. sam završila trening za PEAT procesora kod Ž. M. Slavinskog, a od 2017. god. sam certificirani trener Duhovne tehnologije.

Moj glavni fokus rada sa Spiritualnom tehnologijom bazira se na sustavu metoda  PEAT.  Metode koje trenutno koristim u svojem radu s klijentima su Bazični PEAT, DP-2, DP-4, Duboki PEAT, Univerzalni proces, Mala magična metoda, Metoda prsta za uklanjanje traume.

PEAT je napredni sustav metoda koji služi kao efektivan alat za trajnu promjenu i daljnji ulazak u stanja Jedinstva (Cjelovitosti).  Od kraja 20. stoljeća,  znanost i medicina na Zapadu počinju sve jasnije prihvaćati holistički pogled na čovjeka, što uvelike  mijenja i pogled na zdravlje i iscjeljenje. Današnji pojam zdravlja više nije ograničen samo na naše fizičko tijelo. Znamo da su um i tijelo međuovisni i povezani.  Tradicionalna kineska medicina prepoznaje tu činjenicu već više od 5000 godina, a drevna znanja o tokovima energije unutar i izvan nas datiraju još iz prapovijesnog razdoblja.

Kvantna fizika danas izvan svake sumnje dokazuje  da je cijeli fizički svijet  jedan veliki ocean energije.  Kroz naša tijela, kao i kroz čitav Svemir, teku rijeke energije. Kineska medicina govori o meridijanima – rijekama životne energije, Chi ili Ki. Akupunkturne točke koje se nalaze na meridijanima su kao “prozori” na tim rijekama energije. Ustanovljeno je da  dodirom na ta određena  mjesta možemo pristupiti drugim planovima postojanja. To su mjesta gdje nam se može otvoriti pristup  informacijama iz našeg uma ili tijela kojih inače nismo svjesni  i preko kojih možemo otpustiti negativan energetski “naboj” ili neko duboko traumatsko iskustvo ili unutarnji konflikt koji nosimo te osvijestiti i razriješiti ograničavajuća uvjerenja koja nosimo. Tu PEAT postoji vrijedan alat promjene.

Za naš razvoj i buđenje važno je biti u kontaktu sa svakim unutarnjim dijelom sebe – mentalno, emotivno, duhovno i tjelesno. Kada su ti dijelovi u harmoniji, mi dobijamo unutarnje vodstvo i mir iz kojeg smo u mogućnosti živjeti svrhovit život. Razvijamo se cjelovito.

Rečeno je da se, kako se razvijaju pojedinci, razvija i čovječanstvo u cjelini. Oni koji traže, nalaze. Moja je želja doprinijeti vašem uspjehu i razvoju na svim planovima.

Bilo da osjećate da imate životni problem koji vas muči i koji želite riješiti, bilo da vas zanima ostvarivanje vaših potencijala i osobni duhovni rast i razvoj  ili radite s drugima i želite naučiti moćne tehnike koje ćete primjenjivati u radu s njima, slobodno mi se obratite.

 

mail: [email protected]

mob: 098 1898243