Ja sam Ines Cokarić. Certificirani sam ECP psihoterapeut s višegodišnjim iskustvom rada s klijentima te certificirani procesor i trener metoda Spiritualne tehnologije Živorada Mihajlovića Slavinskog.  2016. završila sam trening za PEAT procesora kod Ž. M. Slavinskog, a od 2017. god. sam certificirani trener Spiritualne tehnologije.

Moj glavni fokus rada sa Spiritualnom tehnologijom bazira se na sustavu metoda  PEAT.  Metode koje trenutno koristim u svojem radu s klijentima su Bazični PEAT, DP-2, DP-4, Duboki PEAT, Univerzalni proces, Mala magična metoda, Metoda prsta za uklanjanje traume.

PEAT je efikasan sustav metoda koje pomažu da postignemo značajnu i trajnu promjenu u svojim obrscima i živimo kvalitetnije ispunjenije i zdravije. Od kraja 20. stoljeća,  znanost i medicina na Zapadu počinju sve jasnije prihvaćati holistički pogled na čovjeka, što uvelike  mijenja i pogled na zdravlje i iscjeljenje. Današnji pojam zdravlja više nije ograničen samo na naše fizičko tijelo. Znamo da su um i tijelo međuovisni i povezani.  Tradicionalna kineska medicina prepoznaje tu činjenicu već više od 5000 godina, a drevna znanja o tokovima energije unutar i izvan nas datiraju još iz prapovijesnog razdoblja.

Kroz naša tijela, kao i kroz čitav Svemir, teku rijeke energije. Kineska medicina govori o meridijanima – rijekama životne energije, Chi ili Ki. Akupunkturne točke koje se nalaze na meridijanima su kao “prozori” na tim rijekama energije. Ustanovljeno je da  dodirom na ta određena mjesta možemo pristupiti drugim planovima postojanja. To su mjesta gdje nam se može otvoriti pristup informacijama iz našeg uma ili tijela kojih inače nismo svjesni  i preko kojih možemo otpustiti negativan energetski “naboj” nastao neugodnim neisprocesiranim iskustvima, unutarnjim konfliktima i traumama. Tu PEAT postaje vrijedan alat promjene.

Za naš razvoj i buđenje važno je biti u kontaktu sa svakim unutarnjim dijelom sebe – mentalno, emotivno, duhovno i tjelesno. Kada su ti dijelovi u harmoniji, mi dobijamo unutarnje vodstvo i mir iz kojeg smo u mogućnosti živjeti svrhovit život. Razvijamo se cjelovito.

Moja je želja doprinjeti iscjeljenju, dubinskoj transformaciji i životu s više zadovoljstva i smisla. 

 

mail: ines.cokaric@gmail.com

mob: 098 1898243