Edukacija za  PEAT praktičare namijenjena je:

 • svima koji žele naučiti moćnu metodu za svakodnevni rad na sebi kako bi u svojim rukama imali ključ za efikasno rješavanje vlastitih problema i rad na svojem psihološkom i duhovnom rastu i razvoju
 • onima koji rade (terapeuti, coachevi i sl.) ili žele raditi s drugim ljudima kako bi im pomogli na njihovom putu samorazvoja 

PEAT se može primjenjivati za razrješenje širokog spektra problema jer se u osnovi bavi razrješenjem nakupljenog i potisnutog emocionalnog naboja koji stvara i održava stanja i situacije koje osjećamo kao problem – strahove, traume, fobije, otpor, anksioznost, kompulzivnost bilo kojeg tipa, napade panike, strah od javnog nastupa, stres, nesanicu, depresiju, prejedanje, agresivno ponašanje, strah od autoriteta, prokrastinaciju, nedostatak motivacije da radite na svojim ciljevima, osjećaj manje vrijednosti, ljubomoru, probleme u odnosima i slično.

Njegova specifičnost i prednost  je brzina, dubina i jednostavnost – u vrlo kratkom vremenu, korak po korak, vodi vas do efikasnog rješavanja čak i onih problema koje osjećate kao teške i koji vas muče dugo vremena. Također – ova metoda zaobilazi  pričanje i razglabanje o problemu što često ljude drži zaglavljenima u starim obrascima ili čak retraumatizira pojedince koji su preživjeli traumu. Zaobilazi pretjerano kognitivno i verbalno i ide direktno u srž kako bi se došlo do osjećaja olakšanja i razrješenja naboja u podlozi problema.

Rezultat PEAT procesiranja je snažan osjećaj olakšanja, unutarnje slobode, mira i cjelovitosti koji stječemo kad se oslobodimo svojih prisilnih odgovora kojima smo često nesvjesno odgovarali na poznate i ponavljane životne situacije.

Kroz ovu edukaciju, cilj mi je da vas na praktičan način naučim samostalno primijeniti PEAT na sebi i drugima. 

Svaki polaznik dvodnevne edukacije iz Dubokog PEAT-a dobit će certifikat za PEAT procesora (koji je potvrda za mogućnosti primjene u radu s drugima).

DUBOKI PEAT – dvodnevna edukacija (6+6h)

U dvodnevnoj edukaciji za PEAT procesore, naglasak će biti na Dubokom PEAT-u kojeg je Slavinski nazvao krunom svojeg rada. Duboki PEAT pogodan je za rad s problemima koje osjećamo kao kronične i otporne na promjenu. 

Život u materijalnoj stvarnosti odraz je međuigre između suprotnih polariteta. Kroz duboki PEAT možemo detektirati suprotstavljene polaritete u osnovi naših problema te kroz njihovu integraciju osloboditi emocionalni naboj koji je sačnjavao polazni problem. Tada problem nestaje, svjesnost se širi, a izbori povećavaju. Iz takvog stanja možemo činiti drugačije stvari. Kako se povećava naša sposobnost da slobodnije biramo svoja iskustva, mnoge dosadašnje patnje postaju stvar izbora.

Osim toga, specifičnost Dubokog PEAT-a je da pruža i direktno duhovno iskustvo – iskustvo Jedinstva koje postoji iza naše dualne svijesti kroz koju uobičajeno promatramo realnost kao ljudska bića u materijalnoj stvarnosti. Omogućava nam iskustvo sebe kao duhovnog bića, van svih naših uloga i identiteta u kojima boravimo svaki dan. 

Također, u ovom vikendu, naučit ćete još 2 PEAT metodeDP-2 i Metodu Prsta za uklanjanje traumatskog naboja.

Teorija:

 • Zakon polarnosti – polarizacija kao osnova svakog našeg problema
 • Zašto i kako kreiramo probleme i ustrajavamo u njima
 • Osobni kodovi
 • Razumijevanje procesa čišćenja naboja i integracije polariteta

Praktični dio:

 • Učenje metode Dubokog PEAT-a (solo procesi i rad s drugima)
 • Integracija Osobnih kodova
 • DP-2  metoda – za uklanjanje slabijh naboja
 • Metoda Prsta za uklanjanje traumatskog naboja

DP- 4 METODA 

DP-4 je metoda koji radi na već poznatim polaritetima i ima nevjerojatno široku primjenu – ne samo da čisti naboj i pomaže kod brzog razrješavanja postojećih problema i trauma (npr. fobije, panični napadi, iracionalni strahovi) već otvara mogućnost za izgradnju novih resursivnih stanja  kroz instalacija poželjnih stanja i osobina te omogućuje rad s identitetima – rastvaranje identiteta (skup osobina) koji su štetni i kreiranje identiteta koji su poželjni kako bismo se podržali u dugoročnoj promjeni i dolasku do cilja koji želimo.

Što obuhvaća edukacija?

 • Ovladavanje metodom DP-4 (solo procesi i rad s drugima
 • DP-4 za uklanjanje naboja
 • Integracija odcijepljenih dijelova (soul retrieval)
 • Rad sa Sjenom
 • Spiritualni inžinjering – instalacija poželjnih stanja
 • DP-4 za rad s identitetima (neutralizacija destruktivnih  identiteta, kreiranje poželjnih identiteta)

Edukacija iz DP-4 metode traje 4 h i može se pohađati u kombinaciji s edukacijom iz Dubokog PEAT-a ili odvojeno.

Za prijave i dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na ines.cokaric@gmail.com ili 098 1898243.