Edukacija za  PEAT praktičare namijenjena je:

 • svima koji žele naučiti PEAT metodu kako bi mogli samostalno raditi na svojem psihološkom i duhovnom rastu i razvoju kroz praktično rješavanje problema u kojima osjećaju da su zapeli
 • onima koji  žele raditi s drugim ljudima kako bi im pomogli na njihovom putu samorazvoja
 • već iskusnim terapeutima (psihoteraputima, coachevima…)  koji žele u svoj rad uključiti metodu koja će im omogućiti brži i direktniji rad kod promjene cijelog niza obrazaca – put koji ide direktno u centar problema i uključuje rad na regulaciji živčanog sustava, osobito korisno ako je vaš rad trauma-informiran

PEAT se može primjenjivati za razrješenje širokog spektra problema jer se u osnovi bavi razrješenjem nakupljenog i potisnutog emocionalnog naboja koji stvara i održava stanja i situacije koje osjećamo kao problem – strahove, traume, fobije, otpor, anksioznost, kompulzivnost bilo kojeg tipa, napade panike, strah od javnog nastupa, stres, nesanicu, depresiju, prejedanje, agresivno ponašanje, strah od autoriteta, prokrastinaciju, nedostatak motivacije da radite na svojim ciljevima, osjećaj manje vrijednosti, ljubomoru, probleme u odnosima i slično.

Njegova specifičnost i prednost  je brzina, dubina i jednostavnost – u vrlo kratkom vremenu, korak po korak, vodi vas do efikasnog rješavanja čak i onih problema koje osjećate kao teške i koji vas muče dugo vremena. Također – ova metoda zaobilazi  pričanje i razglabanje o problemu što često ljude drži zaglavljenima u starim obrascima ili čak retraumatizira pojedince koji su preživjeli traumu. Zaobilazi pretjerano kognitivno i verbalno i ide direktno u srž kako bi se došlo do osjećaja olakšanja i razrješenja naboja u podlozi problema.

Rezultat PEAT procesiranja je snažan osjećaj olakšanja, unutarnje slobode, mira i cjelovitosti koji stječemo kad se oslobodimo svojih prisilnih odgovora kojima smo često nesvjesno odgovarali na poznate i ponavljane životne situacije.

Kroz ovu edukaciju, cilj mi je da vas na praktičan način naučim samostalno primijeniti PEAT na sebi i drugima.

Svaki polaznik dvodnevne edukacije iz Dubokog PEAT-a dobit će međunarodni certifikat za PEAT procesora (koji je potvrda za mogućnosti primjene u radu s drugima).

Što obuhvaća edukacija?

PEAT je sustav metoda psihološkog i duhovnog razvoja koji integrira elemente meridijanskih terapija s psihoterapijskim principima te univerzalnim načelima različitih duhovnih učenja. PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski kao jednu od brojinih tehnika iz svoje Spiritualne tehnologije.

03. – 04.09., 10 – 17h  DUBOKI PEAT

U dvodnevnoj edukaciji 3.- 4.9., naglasak će biti na Dubokom PEAT-u kojeg je sam Slavinski nazvao krunom svojeg rada. Duboki PEAT pogodan je za rad s problemima koje osjećamo kao kronične i otporne na promjenu.

Život u materijalnoj stvarnosti odraz je međuigre između suprotnih polariteta. Kroz duboki PEAT možemo detektirati suprotstavljene polaritete u osnovi naših problema te kroz njihovu integraciju osloboditi emocionalni naboj koji je sačnjavao polazni problem. Tada problem nestaje, svjesnost se širi, a izbori povećavaju. Iz takvog stanja možemo činiti drugačije stvari. Kako se povećava naša sposobnost da slobodnije biramo svoja iskustva, mnoge dosadašnje patnje postaju stvar izbora.

Osim toga, specifičnost Dubokog PEAT-a je da pruža i direktno duhovno iskustvo – iskustvo Jedinstva koje postoji iza naše dualne svijesti kroz koju uobičajeno promatramo realnost kao ljudska bića u materijalnoj stvarnosti. Omogućava nam iskustvo sebe kao duhovnog bića, van svih naših uloga i identiteta u kojima boravimo svaki dan.

Također, u ovom vikendu, naučit ćete još 2 PEAT metode – DP-2 i Metodu Prsta za uklanjanje traumatskog naboja.

Teorija:

 • Zakon polarnosti – polarizacija kao osnova svakog našeg problema
 • Zašto i kako kreiramo probleme i ustrajavamo u njima
 • Osobni kodovi
 • Razumijevanje procesa čišćenja naboja i integracije polariteta

Praktični dio:

 • Učenje metode Dubokog PEAT-a (solo procesi i rad s drugima)
 • Integracija Osobnih kodova
 • DP-2  metoda – za uklanjanje slabijh naboja
 • Metoda Prsta za uklanjanje traumatskog naboja

 

 10.09., 10 – 14h  – DP- 4 METODA

DP-4 je metoda koja dokazuje da se svako negativno iskustvo sastoji od  4 elementa: mentalna slika, misao, emocija i tjelesna senzacija. Kada znate kako raditi s 4 elementa, možete brzo eliminirati negativne reakcije, stanja, traumatična iskustva.

DP-4 je metoda koji radi na već poznatim polaritetima i ima široku primjenu – od efikasnog čišćenja naboja i brzog rješavanja problema (npr. fobije, panični napadi, iracionalni strahovi) do spiritualnog inžinjeringa (instalacija poželjnih stanja i osobina, rad s identitetima).

Zato je ova subota s DP-4 prava “poslastica”  – radit ćemo sa sjenom, traumom, kreirati poželjna stanja i osobine i rješavati se štetnog! 🙂

Što obuhvaća edukacija?

 • Ovladavanje metodom DP-4 (solo procesi i rad s drugima)
 • DP-4 za uklanjanje naboja
 • Integracija odcijepljenih dijelova (soul retrieval)
 • Rad sa Sjenom
 • Spiritualni inžinjering – instalacija poželjnih stanja
 • DP-4 za rad s identitetima (neutralizacija destruktivnih  identiteta, kreiranje poželjnih identiteta)

 

Edukacija će se održati u Zagrebu, Memento centar, Trg žrtava fašizma 3, 3.kat.

3.-4.9.2022.(sub-ned), 10-17h Duboki PEAT

Cijena:  1200 kn

-certifikat PEAT procesora

 

10.9.2022. (sub), 10-14h DP- 4 metoda

Cijena:  550 kn

 

Edukacija iz DP-4 metode može se pohađati zasebno ili u kombinaciji s Dubokim PEAT-om.

 

Popust za pohađanje cjelokupne edukacije Duboki PEAT + DP4

Cijena: 1500 kn (umjesto 1750 kn)

Svoje mjesto potrebno je rezervirati uplatom nepovratne akontacije u vrijednosti od  350 kn, najkasnije do 1.9.2022., čime će vaše mjesto biti rezervirano. Daljnje informacije o uplati dobit ćete kad se prijavite. Ostatak kotizacije plaćate po dolasku.

Trener: Ines Cokarić, psihoterapeut (ECP) i certificirani Trener Spiritualne tehnologije Ž.M. Slavinskog

Za prijave i dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na ines.cokaric@gmail.com ili 098 1898243.